• Program


    Én vagyok a kapitány (Fábri)

    Én vagyok a kapitány (Fábri)

    Io capitano
    olasz dráma, 121 perc, 2024
    eredeti nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: augusztus 11. vasárnap, 13:00

    Rendező: Matteo Garrone
    Szereplők: Seydou Sarr, Moustapha Fall, Issaka Sawadogo, Hichem Yacoubi

    Homérosz Odüsszeája ihlette a történetet, amelyben két tinédzser fiú úgy dönt, hogy elhagyja Dakart és Szenegálból Európába utazik. A fiúk nem is sejtik, hogy milyen halálos veszélyek leselkednek rájuk: miközben kiszolgáltatottak az embercssempészeknek, túl kell élniük a sivatag poklát és a líbiai fogolytáborok borzalmait. Aztán nemcsak tengerre kell szállniuk, de át is kell hajózniuk a Földközi-tengeren, hogy végül életben lépjenek partra Európában.

    Az Én vagyok a kapitány világpremierje a világ legrégebbi ’A’ kategóriás filmfesztiválján, a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt, ahol az alkotás példátlan módon 13 díjat nyert. Matteo Garrone filmje megkapta mások mellett a legjobb rendezőnek járó Ezüst Oroszlán-díjat, a legjobb fiatal színésznek járó Marcello Mastroianni-díjat, és az ökumenikus zsűri díját. Az Én vagyok a kapitányt két Európai Filmdíjra (legjobb film, rendezés) is felterjesztették, valamint a nemzetközi film kategóriában Oscar-díjra, a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Golden Globe-ra is jelölték. Az Olasz Filmakadémia David di Donatello-díjára 15 kategóriában nominálták, és hét kategóriában is nyert, többek között kiérdemelve az év legjobb olasz filmje díjat, továbbá a rendezőnek, operatőrnek, vágónak járó elismeréseket.

    Bemutató dátuma: 2024.06.13. 

    Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

    Ajánlatunk


    Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg elhitte, hogy valóban létezik.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

    Ajánló


    Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016