• Program


  ENEMVÉ Extra – „Indiában, hol éjjel a vadak zöld szeme cikkan át a dzsungelen" - Nyári irodalom

  ENEMVÉ Extra – „Indiában, hol éjjel a vadak zöld szeme cikkan át a dzsungelen" - Nyári irodalom

  Nagy magyar versek, vadakról és szelídekről, dzsungelekről és sivatagokról. Fülledt éjszakákról, ragyogó nappalokról. Nagy utazásokról, bűvös-bájos messzi tájakról. Szerzők: Csoóri Sándor, Babits Mihály, Radnóti Miklós, Petőfi Sándor, József Attila, Tompa Mihály, Weöres Sándor, Illyés Gyula, Térey János, Esterházy Péter 

  Közreműködik:

  Bach Kata, Vecsei H. Miklós, Wunderlich József színművészek

  Ugron Zsolna író

  Zene: Beck Zoltán /30Y/

  szerkesztő-rendező: Seres Tamás

   

  Az előadás hossza 90 perc

   

  Esőnap: 2020. július 21.

  Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a T9-Az Első Bástya legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a T9-Az Első Bástya az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk.  

  A T9-Az Első Bástya fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja. 

  Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban.  

  Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő. 

  Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről T9-Az Első Bástya közleményt ad ki.

  Ajánló


  Augusztusban is Szabad ég alatt – Open Air koncertek a Pesti Vármegyeházán!

  A Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye világhírű szólisták közreműködésével

  A szakma, ha összefog – színházi emberek színházi emberekért! Egyszeri és megismételhetetlen lesz,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016