• Program


    Érdekvédelmi terület

    Érdekvédelmi terület

    The Zone of Interest
    amerikai-angol-lengyel történelmi film, háborús filmdráma, 105 perc, 2023
    német nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 13:00

    Rendező: Jonathan Glazer

    Szereplők: Sandra Hüller, Christian Friedel

     

    A cannes-i nagydíjas film Auschwitz parancsnokának, Rudolf Hössnek és feleségének, Hedwignek történetét meséli el, akik közvetlenül a koncentrációs tábor mellett alakították ki luxusvillájukat. A falon túlról áthallatszanak a foglyok  sikolyai, a puskalövések és a gázkamrák füstje kísérti paradicsomukat. Közönyük e borzalmakkal szemben félelmetes és baljós ellentétet teremt. 

    Höss és felesége, Hedvig szerepében  Christian Friedel és Sandra Hüller (Toni Erdman, Egy zuhanás anatómiája) látható. Jonathan Glazer filmjét a tavalyi cannes-i nagydíj mellett öt kategóriában jelölték Európai Filmdíjra (legjobb európai film, legjobb rendező, legjobb színésznő, legjobb színész, legjobb forgatókönyvíró), továbbá versenyben van a legjobb nemzetközi film Oscar-díjáért is.

    Díjak: Cannes-i fesztivál 2023 - Nagydíj


    Forgalmazó: ADS Service

    Ajánlatunk


    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak velünk szemben?

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016