• Program


    ÉRTÉKES VAGY! - Az ÉletKatedrális előadása, Pokorny Liaval és Orvos-Tóth Noémivel

    ÉRTÉKES VAGY! - Az ÉletKatedrális előadása, Pokorny Liaval és Orvos-Tóth Noémivel

    ÉRTÉKES VAGY!- ne becsüld alá magad!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 5. szerda, 19:00

    Születésünktől fogva minden, ami velünk történik alakítja azt, ahogyan önmagunkról gondolkodunk. Mennyire nehéz elhinni a mai világban, hogy különlegesek és értékesek vagyunk, miközben ömlik ránk az információ, hogy milyennek kéne lennünk.

    Te szereted magad? Tudod miből érdemes táplálnod az értékedet? Ki tudod kerülni a romboló és pusztító nyilakat, amik azt sugallják, hogy “nem vagy elég jó”?

    Ezen az estén a csodálatos Pokorny Liával beszélgetünk arról, hogy a személyes és szakmai életében hogyan tanulja nap mint nap értékelni önmagát, majd az est második felében a népszerű pszichológus, Orvos-Tóth Noémi ad nekünk gyakorlati segítséget, hogy miként tudjunk megszerezni és megőrizni azt, hogy meglássuk mennyire értékesek és különlegesek vagyunk.

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016