• Program


    Aktuális előadások



    A tűnemezelés napjainkban nagyon népszerű hobbitevékenység. Speciális tűvel történik a gyapjúszálak egymáshoz nemezelése, így alakítva ki egységes, nemezelt anyagot. A munkához finom kártolt merinó gyapjút használunk. A forma kialakítása a gyapjú különböző módon való hajtogatásával, csavarásával, tekergetésével és nemezelő tűvel való tömörítéssel történik. A lábaknál drótból merevítő vázat alakítunk ki. A végeredmény egy kedves róka figura, mely saját kezünk munkája.

    A múzeumi műtárgyak és a rajtuk megjelenő motívumok gyakran ihletnek meg alkotókat és művészeket, nincs ez másként a Néprajzi Múzeum állatmintákkal díszített tárgyaival sem. A múzeum gyűjteményéből származó alma- és szilvafából faragott dobozkán a virágok és a levelek között megbújik egy róka. A workshop során ezt a kisrókát fogjuk életre kelteni gyapjúból tűnemezelés technikával Roskóné Mogyorósi Mária kézműves oktató, a Guzsalyas Műhely vezetője segítségével.

    Gyerekek és felnőttek számára is izgalmas kreatív kikapcsolódás.

    A foglalkozás 10 éves kortól ajánlott. 

    Helyszín: Néprajzi Múzeum, Szalon (az Etnoshoppal szemben)

    Ára: 4500 Ft, mely tartalmaz az alapanyagokkal és az eszközökkel, valamint az oktatást.

    Ajánló


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

    Színdarab részletek tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével mutatjuk be a családállítás rendszerét. Mindezt pszichológiai elemzéssel, különleges előadásban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016