• Program


    EXHIBITION Vincent van Gogh

    EXHIBITION Vincent van Gogh

    Exhibition sorozat - Vincent van Gogh - a látás új módja

    Tárlatvezetés az amszterdami Van Gogh Múzeumból

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 15:30

    A világ legkedveltebb és legelbűvölőbb festőjének munkásságába most egy kivételes dokumentumfilm enged betekintést az amszterdami Van Gogh Múzeum külön engedélyével. A Van Gogh Múzeum szakértőinek közreműködésével a film a galéria gyűjteményének áttekintését és a 125 éve elhunyt mester dicsőségét egyaránt bemutatja. Van Gogh legendás műveit ezúttal széles vásznon, HD-minőségben csodálhatjuk meg, miközben világszerte elismert kurátorok és művészettörténészek osztják meg egyéni értelmezéseiket és magyarázataikat Van Gogh műveiről. A múzeum munkatársai pedig a legújabb kutatási eredményeket is felfedik a nézők előtt. 

    Rendező: Phil Grabsky

    Jegyinformációk

    Belépőjegy: 3600 Ft

    Kedvezményes jegyár: 3200 Ft/alkalom (A sorozatból min. 3 előadásra történő jegyvásárlás esetén)

    Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában és a Jegymester hálózatában.

    Jegyfoglalás telefonon: 486-3400, 486-3401, 486-3413, 486-3414

    Jegyfoglalás interneten: Kérjük kattintson feljebb az előadás dátumára

    A lefoglalt jegyeket kérjük 5 napon belül az Uránia jegypénztárában személyesen átvenni, 5 nap után a foglalás automatikusan törlődik a rendszerből. Megértésüket köszönjük.

     

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016