• Program


  Aktuális előadások


  Extra ajándékcsomag Pároknak

  Mindenkinek szüksége van egy kis romantikára, közös élményekre, bensőséges pillanatokra, akár egy jól összeszokott párosról, ifjú házasokról vagy friss kapcsolatról legyen is szó. A közös döntés lehetőségét kínáljuk, válasszanak együtt!

  Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Az élményajándék csomag beváltása annak érvényességi idején belül egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

  A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

  Választható programok
  Friss Szerelem Day Spa kezelés pároknak
  Szabad Vitorlázás 3 óra
  Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 2 quad 2 fő 1 óra
  Prémium borkóstoló pároknak a Somló hegyi Barcza Pincészetben
  Páros Élménylövészet - Mr&Mrs. Smith csomag 140 lövés
  Romantikus repülés Szentendre felett 2 fő
  Gasztro Csomag a Bock Hotel Ermitage-ban 2 főre

  Ajánló


  A Budavári Palotanegyed története férfiaktól hangos: mintha kizárólag csak uralkodókról, államférfiakról, hadvezérekről, katonákról és építészekről szólna. A Budai Várséták legújabb…

  A Rejtélyes történelem című sorozat kevésbé ismert, vagy ismertnek vélt, de sokszor tévhitekkel övezett történeti témák nyomába eredve vizsgálja a…

  Ismerd meg velünk a főherceg és családjának életét, és járjuk be együtt a Habsburgok magyar ágának budavári temetkezőhelyét!

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016