• Program


    Ezüst jaguár - kortárs dráma

    Ezüst jaguár - kortárs dráma

    Az Ezüst jaguár című vígjáték műfaja ellenére komoly témákat boncolgat. Hogyan lehet megfelelni egy apa szellemi és erkölcsi örökségének, mely alapja a tisztesség és a becsületes munkával szerzett javak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 17. vasárnap, 17:00

    Ezüst jaguár - kortárs dráma

    Az idősebb fiú Ilja, a lakásbizottság tagja. Édesapja halála után benősül egy jól szituált családba. Apósa, a minden hájjal megkent főpincér és nem mellesleg egy ezüstszínű jaguár büszke tulajdonosa, a saját képére formálná vejét. De a mondás szerint ember tervez…. Váratlan látogatók érkeznek, ami sok bonyodalomhoz vezet és sok mindenkiről sok minden kiderül….

    Szereplők:
    Jónás Gabriella
    Ragány Misa
    Komáromi Anett
    Timkó János
    Nagy Róbert
    Tatár Bianka

    Ajánlatunk


    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    Ajánló


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016