• Program


    Farmer újrahasznosító workshop

    Farmer újrahasznosító workshop

    Zero Waste workshop - hulladékcsökkentő varrás használt farmernadrágokból!
    A workshop során egy farmernadrágból varrhatsz neszesszert, táskát és mindenféle kis tárolókat, amik segíthetnek neked a mindennapjaid rendszerezésében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 15:00

    Farmer újrahasznosító workshop
    Zero Waste workshop - hulladékcsökkentő varrás használt farmernadrágokból!

    Ha figyelsz a környezetedre, a hulladékcsökkentés és a tudatos öltözködés alaplépés - ehhez pedig hatalmas segítség, ha tudsz varrógépet használni, és megtapasztalod, mi mindenre lehet jó egy elhordott farmernadrág.

    Ma már nem alaptudás a varrógéphasználat, pedig hidd el, nem egy nehéz dolog, és egészen meg tudja könnyíteni az életedet, ha megismerkedsz vele!

    A workshop során egy farmernadrágból varrhatsz neszesszert, táskát és mindenféle kis tárolókat, amik segíthetnek neked a mindennapjaid rendszerezésében.

    Ez a workshop kezdő és minimális tapasztalattal rendelkező varróknak szól. Akkor is jöhetsz, ha még sosem ültél varrógép előtt, illetve akkor is nyugodtan, ha már van némi gyakorlatod, de bizonytalan vagy, hogyan kezdj bele egy tárgy elkészítésébe, vagy szakmai segítséggel gyakorolnál be valamit.

    A renaichance 'zero worries' workshopjai személyre szabott tudást adnak, a te ritmusodban. Itt nincs szorosan meghatározott tematikánk, hanem ahhoz igazodunk, te épp mit szeretnél megtanulni.

    Ajánlatunk


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016