• Program


    Farsangi családi délután
    2

    Farsangi családi délután

    15.45. Kelekótya haramiák - a Zirano Bábszínház előadása
    17.00 Kolompos mulatság
    Kézműves játszóház
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 1. szombat, 15:00

    Farsangi családi délután

    15.45. Kelekótya haramiák - a Zirano Bábszínház előadása
    17.00 Kolompos mulatság
    Kézműves játszóház

    KELEKÓTYA HARAMIÁK - A ZIRANO BÁBSZÍNHÁZ ELŐADÁSA

    Gerzson és Ödön, a két rettentő rabló nem riad vissza semmitől. Fortélyosabbnál fortélyosabb terveket kovácsolnak, készek mindent elkövetni, hogy olyan gazdagokká váljanak, akik csak a lábukat lóbálják. De sajnos hiába minden mesterkedés, hiába tervelik ki a tökéletes bűntettek egész sorát, mindig közbejön valami… Egyszer azonban különös mesébe keverednek, és kénytelenek hőssé válni, ha akarják, ha nem. Most nincs segítségükre a bűnöző-ravaszság, hiszen nem elrabolni kell a királylányt, hanem megmenteni! Sőt mindjárt két királylányt, akiket rettenetes sárkányok őriznek! A botcsinálta vitézek sajátos módszereikkel próbálják leküzdeni az akadályokat, nehézségeket. Ebből bizony egészen furcsa mese kerekedik, minden a feje tetejére áll, de – mint minden igazi mesében – a hősök végül győzedelmeskednek, még ha a világ leghíresebb haramiáiról is van szó.

    A Ziránó Színház előadásában elevenedik meg a humoros, szívmelengető történet, melyből még az is kiderülhet, hogy a rettenetes rablók nem is olyan rettenetesek…

    Író-rendező: Veres András - Blattner díjas
    Tervező: Rumi Zsófia
    Zeneszerző: Dés András
    Játszók: Pfeifer Zsófia és Varga Péter Róbert


    FARSANGI MULATSÁG A KOLOMPOS EGYÜTTESSEL

    Farsangi mulatság a gyermektáncházak, gyermekszobák, óvodák állandó vendégeivel, a hangulatjavító együttessel. Zenéjük nyomán táncra perdül a közönség apraja ás nagyja.

    Vízkereszttől Húshagyó keddig tart a mulatságok, bolondozások, álarcos, maskarás bálok időszaka. Farsangi szokások, játékok, táncosügyességi vetélkedők szerepelnek a műsorban.

    Tagok:

    Nagy Zoltán - ének
    Szántai Levente - ének
    Barna György - hegedű
    Tímár Sándor - hegedű
    Végh Gábor - nagybőgő

    KÉZMŰVES JÁTSZÓHÁZ

    Ajánlatunk


    François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016