• Program


    CASTING - impró a FŐszerepért

    CASTING - impró a FŐszerepért

    EGY film, EGY címszerep, és TÚL SOK jelentkező

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 8. szerda, 19:30

    CASTING - impró a FŐszerepért

    Mi, a BIPP! társulat tagjai imádunk szerepelni. De mi van akkor, ha mind ugyanarra a castingra érkezünk, és ugyanarra a szerepre pályázunk?
    Egyetlen főszerep, életünk nagy lehetősége, amiért (egymást sem kímélve) mindannyian megküzdünk – és hogy végül kié lesz, azt Te döntöd el.

    Másfél órányi kalandozás az improvizációs műfajok világában, változatos karakterek, sírva nevetős jelenetek a BIPP! csapatának prezentálásában. Várunk téged is, ha egy interaktív, laza, szórakoztató színházi impró előadásra vágysz, és nem bánod, hogy a végén szem nem marad szárazon a nevetéstől.

    Dönts Te a sorsunkról!
    Bevállalod?
    Találkozzunk június 8-án az Óvóhelyen 19:30-kor!

    Játszók:
    Domján Kata
    Ferenci Péter
    Horváth-Töreki Gergely
    Szabó-Héger Zsófi
    Varga Csongor

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

    Ajánló


    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016