• Program


    Feledi Project: Car(wo)men
    3

    Feledi Project: Car(wo)men

    Prosper Merimée Carmen című remekműve nyomán, néhány gondolat Bizet operájának részletére.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 14. szerda, 19:00

    Feledi Project: Car(wo)men

    (HU)
    A testeken átívelő érzéki tekintetek az öt előadó iróniája és a belső dimenziójuk költői kutatásának váltakozása áll fókuszban. Klasszikus és kortárs fúzió, melynek dallamai egyedi atmoszférába keverednek, ami a főszereplők útját vezeti. A nőiség horizontja egyedülálló harmóniává válik, amelynek a test válik tolmácsává, az erő és az életerő magával ragadó lázadásában. A női jelenlét ereje a gondolatban férfi mozgást idéz elő. Carmen ideális a büszkeség, az életerő és az erő képviseletére. Az előadás, ahol a dinamika, a ritmus olyan eszközzé válik, amely tartalmat ad ennek a reflexiónak.

    (EN)
    A few thoughts on the excerpt from Bizet's Carmen, basedon Prosper Merimée's masterpiece. The focus is on sensual look spanning over bodies, the irony of the five performers and the alternation of the poetic research of their inner dimension. A classic and contemporary fusion, where themelodies are mixed into a unique atmosphere, which guides the path of the protagonists. The horizon of femininity becomes a unique harmony,interpreted by the body, in the captivating revolt of strength and vitality. The power of female presence in the mind creates a male movement. Carmen is ideal for representing pride, vitality and strength. The performance where dynamics and rhythm become a tool that gives content to this reflection.

    Előadók: Jenei Lilla, Liszkai Zsófia, Kaiser Fruzsina, Bakonyi Jusztina, Wéninger Dalma
    Fénytervező: Pető József
    Díszlet-látvány tervező: Minorics Krisztián
    Jelmez: Matisz Gábor, Henez Mariann, Feledi János
    Zenei munkatárs: Szentpáli Roland, Feledi János
    Rendezés-koreográfia: Feledi János  
        
    Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Táncszínház

    Ajánlatunk


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    musical két részben

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016