• Program


    Fenyő 75

    Fenyő 75

    Fenyő Miklós a Siófoki Szabadtéri Színpadon!
    Fenyő 75… ahogy Ő mondja, igazi PÁBIJUBILEUM!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat, 21:00

    Fenyő 75 - Fenyő Miklós Jubileumi Koncert Show

    Kapunyitás: 20.20
    Kezdés 21.00
    Befejezés: 23.00

    Hát persze, hogy Fenyő!!
    Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy meg inkább „Jampi dumát”!?

    Fenyő Miklós elemében van és úgy döntött, hogy bulizni indul a siófoki éjszakába!
    Miért is maradna otthon? Hiszen egy ekkora PÁBIJUBILEUMOT közösen kell ünnepelni, együtt, a rajongókkal. Meg persze azokkal, akik egy felejthetetlen nyári estére, egy igazi Rock and Roll bulira vágynak.
    Fenyő Miklós egy különleges és megismételhetetlen Koncert – Showra invitál mindenkit, akik szereti a rock and rollt, a „fülekbe vésődött” örök slágereket, akik egyszerűen csak szeretnek bulizni, emelkedett hangulatban, jó társaságban együtt lenni, és persze azokat is, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a Siófoki Szabadtéri Színpadon „Csavarnák fel a szőnyeget”!

    Vendég: Jáger Gyula

    Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága, Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!

    A Jubileumi 75 Koncert - Show új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, a táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg a Siófoki közönséget. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget.

    Ha szereted Fenyőt, (és nem csak karácsonykor), a különleges nyári hangulatot és estéket, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb buli slágereket, vagy ha egyszerűen csak ott akarsz lenni… Ne hagyd ki ezt a különleges JUBILEUMI KONCERT programot!

    VIP Diamond - 1 - 3. sor között
    Tartalmazza:
    Kiemelt ülőhely 1-3 sor között
    Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
    Welcome drink érkezéskor
    Dedikált nyakba akasztható VIP pass

    VIP Gold – 4 – 6- sor között
    Tartalmazza:
    Kiemelt ülőhely 4 – 6. sor között
    Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
    Welcome drink érkezéskor

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

    Ajánló


    Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016