• Program


    Fenyő Miklós

    Fenyő Miklós

    Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 22. szombat, 20:30

    FENYŐ MIKLÓS

    2023. július 22. (szombat), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

    Sztárvendég: Szandi

     

    Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

    A zenei pályán eltöltött több mint 50 éve alatt, több mint 400 dalt köszönhetünk neki, ő több mint egy szerző, ő több mint egy előadó, mert ő egy igazi kultusz.

    A ’60-as évektől ő a rock & roll elsőszámú és utánozhatatlan nagykövete, aki jelenleg is töretlen energiával koncertezik országszerte és a határokon túl is. Több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical, és a Made in Hungaria című kultikus film jelzi hihetetlen pályafutását.

    A tokaji koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Az este során természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendége pedig Szandi lesz.

     

    * Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

    *Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    Ajánlatunk


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016