• Program


  Aktuális előadások  MADE IN FENYŐ 

  55 ÉV ROCK AND ROLL

  FENYŐ MIKLÓS KONCERT - SHOW - 2023

  Szeged – Városi Sportcsarnok

  2023. december 9.  (szombat), 20.00 óra

   

  VIP jegy tartalmazza:

  - Kiemelt ülőhelyek a színpad közelében

  - Priority VIp beléptetés

  - Welcome drink (pezsgő) érkezéskor

  - Nyakba akaszthatós, dedikált VIP Passz

   

  MADE IN FENYŐ - 55 ÉV ROCK AND ROLL!

  55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. 

  A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL egy ÉLETMŰ turnéra indul ebben az évben.

  A Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT - SHOW következő állomása SZEGED!

  A város rangos rendezvényhelyszínén a VÁROSI SPORTCSARNOKBAN DECEMBER 9. – én szombaton este fél kilenctől csendülnek fel a közkedvelt dallamok.

  Fenyő Miklós egy felejthetetlen koncertshowra invitál mindenkit, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a Városi Sportcsarnokban „Csavarnák fel a szőnyeget”.

  Fenyő Miklós több mint egy előadó, egy kultusz. Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum! Még inkább Made in Fenyő!

  A különleges este DJ Dominique bemelegítő, Fergeteges „warm up” Partyjával indul, amit a közel két órás nagyszabású Koncert – Show követ. 

  Az 55 év Rock and Roll - Koncert új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a Városi Sportcsarnok közönségét! Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely szinte már történelem, hiszen 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert. 

  Ha szereted Fenyőt, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz egy jót bulizni, ezt a különleges estét nem szabad kihagynod!  DECEMBER 9. … SZEGED legnagyobb házibulija!

  Ajánló


  Szent Efrém Férfikar, Bolyki Sára, Dés László, Mészáros Árpád Jubileumi Ferences jótékonysági koncert az autizmussal élőkért

  Hangolódjon velünk a Karácsonyra és álljon meg egy pillanatra, tegye boldogabbá lelkét az ünnepek előtti rohanásban!

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016