• Program


    Festéktüsszentő

    Festéktüsszentő

    Képzőművészet és opera az Eiffelben
    A program kizárólag 10 és 14 éves kor közötti gyermekek számára látogatható, melyet a belépéskor ellenőrzünk! A gyermekeket kísérő felnőttek nem vehetnek részt a programon, így jegyet váltaniuk sem szükséges.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 10:45

    Aki még nem látta, annak muszáj bejárnia az Opera festőtermét – és ez az Eiffel Műhelyházban található. Itt készülnek a hatalmas operaházi, Erkel színházi és Bánffy termi színpadok díszletei, a díszletelemek festései. Az Opera műhelyében festőművészek dolgoznak, és szívesen tanítgatják festeni a gyerekeket, ráadásul magában az Oláh Gusztáv festőteremben!

    Szakmai vezető: Resz Miklós szcenikai vezető
    Helyszín: Eiffel Műhelyház – Oláh festőterem

    Alkalmak minden hónap második szombatján 10:45 órától (90 perc)

    A program kizárólag 10 és 14 éves kor közötti gyermekek számára látogatható, melyet a belépéskor ellenőrzünk! A gyermekeket kísérő felnőttek nem vehetnek részt a programon, így jegyet váltaniuk sem szükséges.

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016