• Program


  Figurás bérlet - Moldva - Pannónia Néptáncegyüttes (Kistarcsa)

  Figurás bérlet - Moldva - Pannónia Néptáncegyüttes (Kistarcsa)

  Pannónia Néptáncegyüttes: Guzsalyasba merre menjünk?

  Figurás néptáncos bérlet - gyerekek gyerekeknek

  Figurás bérlet - Moldva - Pannónia Néptáncegyüttes (Kistarcsa)

  Az idei évadban – nagy örömünkre - ismét elindult a Figurás Néptáncos Bérlet, de azoknak is lehetőséget kínálunk a részvételre, akik csak egy-egy előadásra jönnének.  Az októberi hajdúsági előadás után novemberben Moldva, februárban Rimóc település, majd áprilisban Vas megye gazdag zenés-táncos hagyományaival ismerkedünk.

  A kistarcsai Pannónia Néptáncegyüttes visszatérő vendége a Figurás bérletnek. Együttesi munkájuk során nemcsak szűkebb környezetük, a pesteleji járás népművészetével, hanem a Budapesttől szinte kétezer kilométerre, a keleti Kárpátokon túl élő moldvai magyarok (csángók) különleges tánchagyományával is alaposan megismerkedtek. A korábbi évad egyik sorozatában már részt vettek egy gyönyörű moldvai előadással. A kiváló Berka Együttessel most újra vendégeink lesznek.

  Közreműködők: Pannónia Néptáncegyüttes Barkóca és Berkenye csoportjai, Berka Együttes

  A két előadásos bérlet ára az évad első kettő, illetve harmadik-negyedik előadását tartalmazza.

  Ajánló


  Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató,…

  Dr. CSERNUS Imre előadása Miskolcon. Téma: ÉLJ SZÍVBŐL! A jelenlegi jogszabályok alapján a rendezvény védettségi igazolvány nélkül látogatható!

  A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy országos turné keretében mutatja be a 2020-ban megjelent „A dal a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016