• Program


  Filmes közönségtalálkozó - Toxikoma című film vetítése - Vendég: Herendi Gábor filmrendező

  Filmes közönségtalálkozó - Toxikoma című film vetítése - Vendég: Herendi Gábor filmrendező

  2023. március 24-én FILMES KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓRA kerül sor Kispesten, a KMO-ban. A TOXIKOMA című film kapcsán vendégünk HERENDI GÁBOR filmrendező.
  A film megtekintését követően egy beszélgetésre kerül sor moderátor vezetésével a meghívott vendég és a közönség között. Moderátor: Szilvási Endre


   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: március 24. péntek, 18:00

  2021-ben a mozikban, majd rögtön utána más platformokon is hatalmas sikert aratott életrajzi elemekkel átszőtt történetben Szabó Győző színművész a drogokkal – azon belül is leginkább a heroinnal – vívott küzdelmét követhetjük végig, szépítés és kertelés nélkül. A film egy kétségbevonhatatlan és megkérdőjelezhetetlen kiállás a drogok ellenében. Ennek – számára személyes indíttatású – fontosságáról, a mű születésének alapvető szándékairól, ambíciójáról majd a forgatási folyamatról egyaránt kérdezzük a film rendezőjét. Az est folyamán bizonyosan szóba kerülnek korábbi sikerfilmjei is, a „VALAMI AMERIKA 1-2-3", a „MAGYAR VÁNDOR" vagy épp a „KINCSEM".

  A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg!

  Ajánlatunk


  A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia és spanyol nyelvű túrák is elérhetőek. Más nyelvet (orosz, német) igény szerint lehet egyeztetni munkatársainkkal. Jegyár: 9 000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

  Bemutatásra kerülnek az egész éves munkafolyamat során készült alkotások, így többek között az országos és regionális versenyekre készült koreográfiák is.

  Ajánló


  2023. augusztus 11., 12., 13., 18., 19., 20. 21.00 esőnapok: 2023. augusztus 14., 15., 21., 22.

  Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar angol és olasz felirattal

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016