• Program


    Fine dining: az ősi Kína gasztrotörténetei

    Fine dining: az ősi Kína gasztrotörténetei

    A Fine Dining: az ősi Kína gasztrotörténetei című, a messzi Kínából származó, Liechtensteint, Párizst és Hong Kongott is bejárt kiállítás jelenlegi állomása a budapesti Néprajzi Múzeum, ahol 2024. október 16-tól 2025. január 19-ig lesz megtekinthető.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: január 19. vasárnap

    A páratlan tárlat mintegy 90 műtárgyat jelenít meg a Kínai Nemzeti Múzeum gyűjteményéből az ókortól a modern időkig. Ennek köszönhetően a Városligetben járó közönség mélységében is megismerheti a kínai étkezési szokások évezredeket átívelő hagyományait, azok mélységét, varázsát és sokszínűségét. A látogatók betekintést nyerhetnek egy olyan kultúrába, ahol az ételek és italok elkészítése nemcsak evést és ivást jelentett, hanem – többek között – spirituális erővel is bírt. 

    Ajánlatunk


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

    Ajánló


    A történet szerint egy kisfiú, Maugli, Sir Kán, a tigris támadása következtében elszakad a családjától és egy farkasfalka neveli fel.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016