• Program


    Folk_Like it - a MÁNE és a lengyel SLASK közös műsora

    Folk_Like it - a MÁNE és a lengyel SLASK közös műsora

    Folk_Like it - a MÁNE és a lengyel SLASK közös műsora

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 19:00

    A “FOLK Like it” a lengyelországi SLASK Ének- és Táncegyüttes legújabb projektje, amelynek keretében a társulat novemberben Szlovákiában, Magyarországon, Szerbiában és Horvátországban turnézik. November 21-én a Hagyományok Háza ad otthont a produkciónak, a SLASK mellett az este folyamán fellép a Magyar Állami Népi Együttes is.

    A projekt fő célja a lengyel népi kultúra gazdagságának bemutatása, és a vendégprodukciók tükrében annak feltérképezése, hogy a nemzeti kultúra milyen szerepet tölt be az egyes nemzetek identitásának építésében a közös Európában.

    A SLASK együttes produkciója válogatás a társulat közel 70 éves történetéből, amely ily módon kiváló kapcsolódási pont az idén 70 éves jubileumát ünneplő Magyar Állami Népi Együtteshez. Az előadással egy időben hagyományos lengyel viseletek bemutatására is sor kerül a Színházterem előterében.

     

     

    Ajánlatunk


    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016