• Program


    Fonó Szerda Klub

    Fonó Szerda Klub

    A hagyományos magyar népzenét játszó Magos Együttes a táncházmozgalom egyik legkiemelkedőbb fiatal formációja. Repertoárjuk alapját a 20. század nagy népzenekutatóinak gazdag gyűjtött anyaga és az utolsó élő adatközlő mesterektől megszerzett hangszeres tudásuk adja, így elevenítve meg főként Erdély különféle tájainak színes zenei világát a lassú, lírai, szerelmes daloktól a feszes lüktetésű táncdallamokig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 9. szerda, 19:00

    A hagyományos magyar népzenét játszó Magos Együttes a táncházmozgalom egyik legkiemelkedőbb fiatal formációja. Repertoárjuk alapját a 20. század nagy népzenekutatóinak gazdag gyűjtött anyaga és az utolsó élő adatközlő mesterektől megszerzett hangszeres tudásuk adja, így elevenítve meg főként Erdély különféle tájainak színes zenei világát a lassú, lírai, szerelmes daloktól a feszes lüktetésű táncdallamokig. A zenekar a táncházmozgalom legnépszerűbb tájegységei (Kalotaszeg, Mezőség, Szatmár) mellett, a Maros mente és Székelyföld legkülönlegesebb muzsikáit bemutatva vezeti be a közönségét Erdély népzenei hagyományába a koncertjei során.

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016