• Program


  Freak Fusion: Restlesslegs

  Freak Fusion: Restlesslegs

  A darab témája a ‘nyugtalan láb’ szindróma (szakirodalomban RLS - restless legs) az alvászavarok egyik jellegzetes, gyakori formája. Nehéz körülírni ezt az érzést: olyan mint egy akaratlan ásítás a végtagokban, egy zavaró, feszítő, nyugtalanító, viszkető, kellemetlen, tekergő, zsibbasztó inger, ami nem enged nyugodni, megpihenni.

  Aktuális előadások
  Freak Fusion: Restlesslegs

  ÚJCIRKUSZ 60'
  English friendly

  A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös program

  Nincs kiút, se be a sűrűjébe, megrekedtünk valahol a kettő között az örökös akarás kusza rengetegében. A tenni vágyás, a tehetetlenség és a nyughatatlanság népbetegsége ez. Tennénk, de mit? És különben is minek? Mennénk, de már fáradtak vagyunk. Pihennénk, de nem tudunk.
  A darab témája a ‘nyugtalan láb’ szindróma (szakirodalomban RLS - restless legs) az alvászavarok egyik jellegzetes, gyakori formája. Nehéz körülírni ezt az érzést: olyan mint egy akaratlan ásítás a végtagokban, egy zavaró, feszítő, nyugtalanító, viszkető, kellemetlen, tekergő, zsibbasztó inger, ami nem enged nyugodni, megpihenni. Az öt szereplő rengeteg kötél segítségével a megkönnyebülést keresi, kutatja: önmagukat és egymást a végkimerülésbe kergetve, illetve a köteleiket és az idegeinket a végtelenségig csomózva és feszítve.

  előadók/ alkotók:
  Csuzi Márton
  Fehér Ádám
  Gaia Santuccio
  Lennart Paar
  Zoletnik Zsófia

  közreműködők:
  zene/ hang: R.ROO - Andrey Symonovych
  fény: Galkó Janka

  Ajánló


  A Tündértánc - Nővarázs című cirkuszi műsor 2020. szeptemberig lesz látható Budapesten a…

  Az Eötvös Cirkusz Jubileumi műsora! Fokozottan figyelünk látogatóink egészségére, minden biztonsági intézkedést betartva.  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016