• Program


    FrenÁk Társulat: CrAzy_RunnErs / Parad_Is_E / BARTÓK TAVASZ 2024

    FrenÁk Társulat: CrAzy_RunnErs / Parad_Is_E / BARTÓK TAVASZ 2024

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 19:00

    Előadja: Zoe Lenzi, Árvay-Vass Léna, Eoin Mac Donncha, David Leonidas Thiel, Cserháti Gergely, Banka Viktor, Ferencz Vivian

     

    Zenei koncepció: Hunyadi Máté

    Dramaturg: Dr. Horváth Nóra

    Látvány, jelmez: Victoria Frenák

    Animáció, videószerkesztő: Fehér András

    Hang: Fekete Mátyás

    Fény: Pető József

    Színpadmester: Fülep Balázs, Palotai Andor

    Produkciós asszisztens: Nyári Gergő

    Koreográfia: CrAzy_RunnEr

    Koncepció: FrenÁk

     

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak  a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    A CrAzy_RunnErs a rohanás által uralt felszínes világnak görbe tükröt mutató őrült parádé. A követhetetlen tempójú identitás- és partnerváltásokat a futurisztikus kellékek folyamatos cseréje érzékelteti. Vajon meddig fokozódhat az őrület?

    A Parad_Is_E az emberi létforma archaikus gyökereire utalva, valóság és illúzió, múlt és jövő határmezsgyéjén egyensúlyozva villantja fel a tudatlanság, az elszigeteltség és a kirekesztettség örökké változó, de soha el nem tűnő buborékjait.

    Az előadás 18 éven aluliak számára nem ajánlott.

    Az előadás a Bartók Tavasz keretében a FrenÁk Társulattal és a Nemzeti Táncszínházzal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016