• Program


    Frenk  - Várkert Akusztik

    Frenk - Várkert Akusztik

    „Én a kába arisztokrata-asztronauta
    mit hozhat ki még ebből az éjből?”

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

    Frenk (Torma Gábor) a hazai zenei élet jelentős, de saját állítása szerint is meghatározhatatlan alakja. Számtalan hangszeren játszik, lemezein ő maga dobol, zongorázik, gitározik és énekel. Zenéjében ötvöződik a pop, a funk, a rock’n’roll, a klasszikus zene, a sanzon és a jazz. Dalai egyszerre nőiesek és férfiasak, melankolikusak és vadak, sanzonosak és populárisak. Egyedi frenkes stílust teremtett a különböző zenei irányzatok jegyeinek vegyítésével. A koncerten hallhatóak lesznek legújabb dalai és korábbi lemezein szereplő számai is, valamint David Bowie, Zappa és Elvis feldolgozások. 

    Frenk a Hiperkarma dobosaként került bele az underground zenei kultúra sűrűjébe és vált ismertté, 2005-ben alapított saját zenekart és 2007 óta egyike a Budapest Bár állandó énekeseinek.

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

    Ajánló


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

    A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016