• Program


  FRÖCCS Buda Lászlóval - Miért számít a külső?

  FRÖCCS Buda Lászlóval - Miért számít a külső?

  Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk, Dr. Buda László.
   több

  Sokszor mondjuk, hogy nem számít a külső, csak a belső értékek fontosak. Mennyire igaz ez? Egymásról külső benyomások alapján hozunk ítéletet? És saját magunkról? Mennyire tudjuk elfogadni a látványt, ha tükörbe nézünk. 

  A külső megjelenésünkkel azt közvetítjük, amit valóban szeretnénk sugározni? Miért számít, hogyan jelenünk meg egy randevún, egy céges rendezvényen, egy üzleti tárgyaláson? Ha lelkileg teljes elfogadással és megértéssel vagyunk magunk iránt, akkor a külsőnket nyugodtan elengedhetjük?

  Buda Lászlóval februárban körüljárjuk a saját testünkkel való külső és belső kapcsolatot. Miért sikerül, hogyan lehetséges jóban lenni magunkkal. Mikor nem sikerül elfogadni a testünket, és mit tehetünk, hogy jobb legyen a kapcsolat.

   

  A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

  Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

  Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

  Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

  Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

   

  Praktikus információk:

  Az előadás hossza: kb. két és fél óra (19:00-21:30), egy szünettel.

  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

  A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.

  A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

   

  Várunk szeretettel!

   

  Ajánló


  Több, mint harminc év után tér vissza a legendás darab a Szegedi Szabadtérire.

  Traccs! Szeged legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Dr. Almási Kitti az a nő,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016