• Program


  FRÖCCS Tari Annamáriával - Sikeres évet! De hogyan?

  FRÖCCS Tari Annamáriával - Sikeres évet! De hogyan?

  Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk, Tari Annamária.
  Mitől lesz sikeres az éved? Mitől érzed majd annak? Hogy tűzhetsz ki megvalósítható célokat? Miben tudsz változtatni ahhoz, hogy elérd, ami szeretnél?  több

  Mitől lesz sikeres az éved? Mitől érzed majd annak? Hogy tűzhetsz ki megvalósítható célokat? Miben tudsz változtatni ahhoz, hogy elérd, ami szeretnél? 

  “Sportolni fogok.”
  “Megtanulok egy nyelvet.”
  “Kevesebbet dolgozom és több időt töltök a szeretteimmel.”

  Az újévi fogadalmak mitől tudnak működni? Hogyan tudunk sikerorientáltak lenni ahelyett, hogy a kudarcokat próbálnánk minél hatékonyabban elkerülni? Mi az a fogadalmaink közül, amit már január végén nem tartunk, és miért? Irreális elvárások? Időbeosztás? Honnan lesz erőnk teljesíteni a magunknak és másoknak tett ígéreteket 2020-ban? 

  Tari Annamáriával a családtól a munkahelyig, a baráti kapcsolatoktól a céges programokig végignézzük siker és kudarc lehetőségeit improvizációs játékokon és pszichológiai beszélgetésen keresztül.

  ---

  A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

  Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

  Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

  Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
  Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

   

  Praktikus információk:
  Az előadás hossza: kb. két és fél óra (19:00-21:30), egy szünettel.
  A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
  A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
  A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.
  Kérdés esetén nézd meg a GYIK-et :)

  Várunk szeretettel!

  Ajánló


  Három házaspár. Két hely. Két idő. Eközött kell ugrálni, különben baj lesz. Frank…

  Különös játékot talál ki egy baráti társaság: bárkinek megszólal a telefonja, képes vagy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016