• Program


    FRÖCCS Tari Annamáriával - Új család a régi gyerekkel?

    FRÖCCS Tari Annamáriával - Új család a régi gyerekkel?

    Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk, Dr. Tari Annamária.
    “Kötelező” egymást szeretni egy mozaikcsaládban? A fél-nővérem fél-öccsét is testvérként kell kezelnem? Vagy csak akkor, ha egy háztartásban nevelkedünk?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 21. péntek, 19:00

    Van az ideális kép a családról: apa, anya, gyerekek, lehetőleg egy lány és egy fiú. És van a valóság, ahol néha apa és az új felesége él együtt az új feleség gyerekeivel. Anya pedig az új férjével együtt a “régi” és az új, közös gyerekekkel. Hogy érdemes kezelni a helyzetet szülőként egyik és másik oldalról?

    “Kötelező” egymást szeretni egy mozaikcsaládban? A fél-nővérem fél-öccsét is testvérként kell kezelnem? Vagy csak akkor, ha egy háztartásban nevelkedünk? Könnyen kijátszható a mostohaanyám az anyám ellen, vagy fordítva? Egészséges együtt vakációzni mindenkinek? Vagy teljesen válasszuk külön apa családját anya családjától? 

    Szülőként hogy tudunk biztonságos, szeretetteljes légkört teremteni az otthonunkban, ha csak a velünk élő gyerekek fele a “valódi” gyerekünk? Mi van, ha jobban kijövök a férjem előző házasságából származó gyerekekkel, mint a sajátjaimmal? Hogyan tudok elfogadó lenni a volt feleségem új pasijával és az ő elveivel kapcsolatban?

    Tari Annamáriával beszélgetünk a mozaikcsaládok működésmódjairól, és természetesen a közönség véleményére is kíváncsiak vagyunk a témában. 

     

    A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

    Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

    Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

    Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

    Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

     

    Praktikus információk:

    Az előadás hossza: kb. két és fél óra (19:00-21:30), egy szünettel.

    A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

    A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.

    A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

     

    Várunk szeretettel!

    Ajánlatunk


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    zenés átirat két részben

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016