• Program


  Aktuális előadások  Shivak Shurman gyereket akar. Becsülettel átrágta magát a „Kilenc hónap férfiszemmel", az „Apák bibliája" és egyéb ismeretterjesztő kiadványokon. Még barátnője is van a gyermeknemzéshez. Shivak Shurman tehát úgy érzi, felkészült az apaságra. Már csak a lakását kellene átalakítania a gyermekáldáshoz. Ehhez nyújt segítséget a Fúrnitúr lakberendezési áruház, melynek elkötelezett dolgozói nem csupán a vásárló vágyait elégítik ki. Szükség esetén a felkészületlenségével, sőt esetleges alkalmatlanságával is szembesítik. És ezt akkor is megteszik, ha a vevő nem kér a speciális szolgáltatásokból.
  A Fúrnitúr kőkemény kiképzést biztosít minden ügyfelének, hiszen egy gyerek körül számos teendő akad a gügyögésen kívül: Shurman megtanulja, hogyan kell használni az orrszívó porszívó elnevezésű kínzóeszközt. Hogy miképpen szokás hatást gyakorolni a székrekedéses gyermek lelkére és bélrendszerére. Sőt, még a sajátos szexuális szokásokkal rendelkező apóstípusokra is meg kell szereznie a jogosítványt. Mindezt persze ajánlatos lenne idegrohamok nélkül végigcsinálni, hogy a szerelemből is megmaradjon valami a gyermekvállaló ivaros lények között.
  És hogy mindez sikerül-e a leendő apának, az majd az áruház kasszájánál fog csak kiderülni. Egyébként azt tudták, hogy egy ipari porszívóval ki lehet szívni az ember lelkét?

   

  "Ahogy a családi fészket építgetjük, egyfajta belső lakberendezés is zajlik, ami időnként embert próbáló feladat. Vannak bútoraink, amelyek időtállóan strapabírók, jól kihasználhatók, vannak szétszedhetők és tetszés szerint variálhatók és olyanok, amelyek szinte megmozdíthatatlanul beékelődnek életünkbe generációról generációra. Van olyan, amelyiktől előbb vagy utóbb megválunk és olyan, amihez megmagyarázhatatlanul ragaszkodunk. Lehet olyan bútorunk is, aminek sosem találjuk igazán a helyét, de kitartóan keresgéljük.”
  Dr. Widder Szilvia, pár- és családterapeuta

   

  Szereposztás:

  SHIVAK SHURMAN: Bera Márk

  LÁNY: Vlasits Barbara

  MODERÁTOR: Köles Ferenc

  APÓS: Urbán Tibor

  ANYÓS: Herczeg Adrienn

  GYEREK: Arató Ármin

  NŐ: Györfi Anna

  GÜNTER: Stenczer Béla

  GAVRIL: Tóth András Ernő

  GIDEON: Füsti Molnár Éva

  FÜRJ: Götz Attila 

  ZENEKAR: Bókai Zoltán és a zenészek

  Ajánló


  Lionel kiváló beszédtanár, nem ismeri a kudarc fogalmát. Bertie szerény, csendes fiatalember és…

  Robert Louis Stevenson regénye a XVIII. században, Jim Hawkins és anyja fogadójában kezdődik.…

  Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016