• Program


    Füttyös kalandjai
    3

    Füttyös kalandjai

    Nagy Olga – Márkó Eszter
    FÜTTYÖS KALANDJAI
    zenés mesejáték egy részben
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 14. péntek, 10:00


    Füttyös, a szegény parasztlegény, aki ugyan rest a kétkezi munkára, de esze, szíve a helyén, világgá indul, hogy megkeresse szerencséjét. Eljut Búvalbélelt ország számos falujába, hogy helyre csavargassa a meghibbant emberek eszét. Az igazi feladat azonban Bergengóciában vár rá: nem egy sárkányt, hanem a szeszélyes királylányt kell megszelídítenie. Boldogulása felé vezető útján az a remény élteti, hogy változtatni tud ezen a nagyon fejtetőre állított világon.

    Szereplők: Básti Andrea, Blazsovszky Ákos, Chajnóczki Balázs, Előd Álmos, Fila Balázs, Galambos Zsófi, Holczinger Szandra, Jakus Szilvia, Jónás Andrea, Korponay Zsófia, Vaszkó Bence

    Díszlet és jelmez: L. Deák Réka
    Dramaturg: Prezsmer Boglárka
    Zene: Csibi Szabolcs, Kelemen István
    Bábkészítő: Lenkefi Zoltán
    Koreográfia: Jakus Szilvia
    Rendezőasszisztens: Czipó Gabriella

    RENDEZŐ: MÁRKÓ ESZTER

    Ajánlatunk


    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016