• Program


  Aktuális előadások


  Gasztronómia ajándékcsomag

  Új ízek megismerése, betekintés a kulisszák mögé, profi szakácsoktól ellesett mozdulatok, különleges élmények a gasztronómia szerelmeseinek. De ki enni, ki főzni szeret jobban. Csomagunk olyan, akár egy étlap, a megajándékozott saját szájíze szerint választhat belőle.

  Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Az élményajándék csomag beváltása annak érvényességi idején belül egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

  A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

  Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

  Választható programok
  HOLDVÖLGY Pincészet Ízelítő borválogatás
  Cukormentesen is finomat!-sütőkurzus 1 fő
  Hamisítatlan Marokkó-főzőkurzus 1 fő
  Koktél és limonádé élményprogram
  Irány Latin-Amerika!-főzőkurzus 1 fő
  Ciao Italia-olasz főzőkurzus 1 fő
  Argentin főzőkurzus 1 fő
  Thai főzőkurzus 1 fő
  Hobby barista élményprogram

  Ajánló


  Ismerd meg velünk a budavári zsidóság közel 800 éves történetének eseményeit és helyszíneit!

  Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a…

  Ismerd meg velünk a Magyar Nemzeti Galéria remekműveit, működésének kulisszatitkait, és gyönyörködjünk együtt a Budavári Palota kupolájából elénk táruló lenyűgöző…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016