• Program


    GET FUNKY PARTY vol.10.

    GET FUNKY PARTY vol.10.

    November 19-én a jubileumi eseményen is a megszokott pörgős zenékkel várja a funky kedvelőit a két DJ: Suri Imre és Jazzkovács László.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 20:00

    GET FUNKY PARTY vol.10.

    A 90.9 Jazzy Rádió GET FUNKY PARTY-sorozata elérkezett a tizedik bulijához. Különleges feldolgozások, ritkán hallott remekművek és közönségkedvencek egy helyen, november 19-én a MOM Leroy-ban.

    A jegy csak a programra biztosít belépést. Asztalfoglalás: a MOM Leroy Étteremben a jegyvásárlás után +36 (1) 487 5418-as telefonszámon.

    A Get Funyk Party-ra belépés csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016