• Program


    Aktuális előadások



    Görög Ibolya Zalaegerszegen! 

     

    Hitelesnek lenni, igazi érték! De, mikor is lehetünk hitelesek? Amikor a személyiségünk, a mondanivalónk és a viselkedésünk is harmóniában kerül? 

    Görög Ibolya, akit országunkban a protokoll-nagyasszonyaként ismerünk, őszi turnéja során Zalaegerszegre is ellátogat. Célja, hogy hitelességünkhöz a viselkedésünket érintő jótanácsokkal lásson el mindannyiunkat.

     

    Előadásának címe: Hitelesség – Európaiság – Protokoll

     

    Kiknek szól az előadás? 20 és 100 éves kor között mindenkinek!

     

    Az ország legtapasztaltabb protokoll szakembere, ezen az estén azokról az illemszabályokról beszél, amik megkönnyítik a hétköznapi együttélésünket, de az üzleti életben is előnyünkre válnak.

     

    „A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat gondosan áttekintjük majd. A találkozásnál eldől sok minden. Milyen a jó kézfogás, kell-e egyáltalán kezet fogni? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni? Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás?”   

     

    Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak mindazok, akik eljönnek Görög Ibolya, sok-sok humorral fűszerezett előadására. 

    A tanulás és a szórakozás is garantált! Higgyék el, életük egyik legemlékezetesebb előadását és előadóját hallhatják majd. 

    Ez az este felejthetetlen lesz!

     

    Kapunyitás: 17:30

    Előadás kezdete:18:00

     

    Előadás időtartama: 90 perc

    Ajánló


    Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

    Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016