• Program


    Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

    Görög Ibolya - Mindennapi protokoll

    Kapunyitás: 17:30
    Előadás időtartama: 90 perc

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 18:00

    Görög Ibolya, akit országunkban a protokoll-nagyasszonyaként tartunk számon, áprilisban Győrbe látogat. Ezúttal a hétköznapi, harmonikus együttélésünk megvalósításában igyekszik a segítségünkre lenni.

    Előadásának címe: Mindennapi protokoll 

    Bizony a mindennapi életünkben is fontos szerepet játszanak a viselkedési szabályok, az életünk sikeressége, a harmónia megteremtése nagyban múlik ezek ismeretén és betartásán. 

    Ibolya üzenete:

    A másfél órás előadás nagyon kevés idő, hogy mindent el tudjak mondani, de az alapokat gondosan áttekintjük. A résztvevők választ kaphatnak a következő kérdésekre:

    - Fontos-e, hogy mi van rajtunk, hogyan ülünk, vagy a lényeg a fejünkben lévő tudás?

    - Azt tudjuk, hogy az első találkozásnál eldől sok minden. De, hogy milyen a jó kézfogás, vagy kell-e egyáltalán kezet fogni? Kinek jár ki a kézcsók és hogyan? Kivel szabad tegeződni, kivel kell magázódni?

    A fenti kérdések megválaszolásán túl, még sok-sok a hétköznapi életünket érintő hasznos információra, sok humorra és egy vidám, jó hangulatban eltöltött estére számíthatnak mindazok, ott lesznek Görög Ibolya protokoll tanácsadó győri előadásán.

    Ajánlatunk


    Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

    Ajánló


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016