• Program


    Gospel karácsony - Every Praise & Virginia Union Gospel Choir /New York, USA/

    Gospel karácsony - Every Praise & Virginia Union Gospel Choir /New York, USA/

    Ezen az estén az Agora Művelődési és Sportház Nagytermét elárasztja a felszabadult, önfeledt zenélés. Először látogat Magyarországra a Virginia Union Gospel kórus, a világhírű Every Praise new york-i szólistáival. A szombathelyi közönség elsőként lehet részese ennek a páratlan közösségi élménynek.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 19:00

    A 30 fős csapat zömében fiatalokból áll, de velük énekel 5 híres new york-i szólista is, többek között David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listját az Every Praise című világslágerével, melyet azóta már magyar nyelven is felénekeltek. Jelenleg több mint 60 országban, 120 nyelven éneklik amerikai első számú Gospel-slágerét!

    A turné karmestere Sir Perry Evans, aki páratlan képességeit néhány éve már megmutatta az amerikai tehetségkutató versenyben, az America's Got Talentben, melyben egészen a döntőig menetelt.

    A kórust minden alkalommal egy négy tagból álló zenekar kíséri élőben. Repertoárjukban ragaszkodnak a gyökereikhez, az afro-amerikai gospel zenéhez, valamint szívhez szóló dalokat adnak elő az igazságról, szegénységről, megértésről és Jézusról. A szólista és a kórus felelgetős énekéhez látványos, dinamikus koreográfiák tartoznak. Ennek köszönhetően már rengetegszer előfordult, hogy az előadás a közönséget is magával ragadta, és a nézők állva énekeltek a kórussal együtt.
    A kórus vezetője, David Bratton, aki pályafutása elején az „Oh Happy Day” zeneszerzőjével, Edwin Hawkinssal dolgozott éveken át, de többször adott koncertet a Pápa tiszteletére olyan legendákkal együtt, mint például Anastasia, Dee Dee Bridgewater, vagy Roberta Flack.

    A korszak egyik legtehetségesebb zenésze, a Virginia Union kórus tagja, Quennel Gaskin, aki világhírű zongorista, producer, énekes, és író is egyben. Az "Oh Happy Day" slágerét nagy sikerrel hangszerelte újjá, melyet a magyar közönség is megcsodálhat majd élőben! Népszerűségének köszönhetően a világ zenészei és énekesei hallgatják őt, és tanulmányozzák a zenei stílusát.
    A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, a „Let it be”, vagy Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok mind felmelegítik majd a szívünket.

    A virtuózos szoprán Allyson Wilson az Ava Mariával és a Lord's Prayerrel kápráztatja el majd a közönséget. Anisa Fowler sokoldalú képességét hozza magával, előadva többek között Mariah Carey „Jesus Oh What Wonderful Child” című művét. A Virginia Union Gospel kórus pedig egyedi feldolgozásban hozza el a „Total Praise”, és az „Amazing Grace” című tradicionális gospel-dalokat, valamint az "Oh Happy Day" és a Beatles „Imagine” című számát!
    A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Romániában, Svájcban, Olaszországban és a Vatikánban is fellép.

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

    Ajánló


    LEGYETEK SZERENCSÉSEK! táncszínházi előadás a Fitos Dezső társulat előadásában esőnap június 30.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016