• Program


  Grincs táncelőadás
  3

  Grincs táncelőadás

  Messzi Kifalván járunk, ahol a mindig boldog Kik laknak. Tőlük nem messze él Grincs, aki egykor jómaga is Ki volt, de elmenekült a településről, és kettesben élt boldogtalanul a kutyájával, Max-el Kopakhegy egyik zugában.

  Az egyik karácsonyi készülődés során egy kedves kislány, Cindy Lou-Ki rávette Grincset, hogy újra vegyen részt a Kik karácsonyi ünnepségén. A polgármester részéről egy sajnálatosan rosszul sikerült tréfa azonban újra megsérti és menekülésre készteti Grincset, aki arra az elhatározásra jut, hogy bosszúból belerondít a Kik karácsonyi ünnepségébe. Kifundálta, hogy mikulásnak öltözik, és elindult, hogy elcsenje a Kik karácsonyi ajándékait. Kisebb kalandok után Grincsnek sikerül elcsennie az ajándékokat, de a Kik tudják, hogy nem az ajándékok a legfontosabbak karácsonykor, hanem a szeretet, a család és az összetartozás, ezért boldogan folytatják tovább az ünnepségüket. Grincs végül bánja bűneit, a Kik is bocsánatot kérnek tőle, és mai napig boldogan, nagy szeretetben együtt ünneplik a Karácsonyt.

  Zuglói Arany János Általános Iskola és AMI és az DART Társulat

  Táncművészek:
  Grincs - Kiss Tamás
  Max (Kutya) - Hannah Eden
  Cindy Lou-Ki - Barbara Minacori
  Lindsey Moo-Ki - Noémie Larcheveque
  Lou Lou-Ki (Cindy édesapja) - Jack Thomas Hilton
  Polgálmester - Jack Thomas Hilton
  Polgármester tanácsadója - Loise Do
  Betty Lou-Ki - Evelyne De Weerdt
  Marta May Kivier - Nicole Ratti

  Koreográfus: Varga Kinga
  Koszümtervező: Ágnes Mittelholc
  Maszkmester: Ipacs Szilvia

  Előadás hossza: 50 perc

  Ajánló


  A történet egyszerű, és rendkívül szórakoztató mind darab, mind musical formájában.

  Az elsöprő közönségsikerre való tekintettel a Játékszín legforróbb sikermusicalje ismét Debrecenben!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016