• Program


    Grunting Pigs koncert // KULT-Udvar

    Grunting Pigs koncert // KULT-Udvar

    A Grunting Pigs Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és nemzetközi szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, valamint Szász Ferenc, gitáros hosszú évek óta működő, aktívan koncertező, akusztikus blues formációja.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 20:00

    A duó stílusa abszolút egyedi, rendkívül energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika, mint domináns szólóhangszer, sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitár játék, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet. Koncertjeiken sajátos hangulatban és egyedi stílusban idézik meg az ’50-es, ’60-as évek füstös, blues zenei hangulatát.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016