• Program


  Gyakori kérdések (Affér Színház)

  Gyakori kérdések (Affér Színház)

  Ciki, ha dagadt a barátnőm? Magyarországot is fenyegetik a migránsok által terjesztett vírusok? Hány évet kaphat a csöves, ha betör a nyaralómba? Hogyan lehet vérfarkassá változni? Vajon induljak az X-Faktorban? Csak néhány a fontos kérdések közül, melyeket felebarátaink anonim módon, internetes fórumokon tettek fel..

  Aktuális előadások  Gyakori kérdések (Affér Színház)
  Magyar kíváncsiság két részben

  Ciki, ha dagadt a barátnőm? Magyarországot is fenyegetik a migránsok által terjesztett vírusok? Lehet egyedül táncházba menni? Hány évet kaphat a csöves, ha betör a nyaralómba? Hogyan lehet vérfarkassá változni? Vajon induljak az X-Faktorban? Csak néhány a fontos kérdések közül, melyeket felebarátaink anonim módon, internetes fórumokon tettek fel. Az Affér Színház összegyűjtötte a leg-szívszorítóbb és leg-agyrohasztóbb kérdéseket, és megkísérli kinyomozni a mögöttük húzódó emberi és embertelen történeteket. Valamint azt, hogy az internetezők miért nem a családjukhoz és barátaikhoz fordulnak az őket foglalkoztató problémákkal. Tényleg már csak online tudunk beszélgetni?

  Szereplők:
  Dömök Edina
  Kőszegi Judit
  Oláh Dóra
  Lovas Dániel
  Boros Ádám

  A színészek improvizációi segítségével írta: Seres Lili Hanna, Vucsics Virág és Kónya Klára.
  A kérdéseket és válaszokat az eredeti, interneten talált formájukban illesztették a darabba az alkotók.

  Arculat: Svajer László
  Rendezőasszisztens: Vucsics Virág
  Rendező: Kónya Klára

  Ajánló


  A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek.…

  Örökérvényű fordulatokban gazdag Mefisztó-történet és éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016