• Program


    Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

    Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

    Nyáresti hangulat és varázslatos dallamok az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekarral az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szabadtéri színpadán.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 17:00

    Vadonatúj feldolgozások, modern és old school, pop, rock, valamint jazz muzsika várja a zenekar törzsközönségét és az élő zene rajongóit. Az ünnepi alkalomra rendhagyó hangszereléssel, különlegességekkel és meglepetés előadókkal is készül a zenekar. Az est vendég fellépőjeként „A Dal 2023” könnyűzenei dalverseny résztvevője, a Jazztelen fogja színesíteni a jubileumi rendezvényt.

    Az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekar a gyáli Kodály Zoltán Zeneiskola zenekaraként alakult meg 1999-ben. 2007-től az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár saját csoportjaként működik a közösség. A 14 tagú együttes kb. 100 műből álló repertoárján indulók, komoly- és könnyűzenei feldolgozások, magyar és külföldi szerzők művei szerepelnek.

    A 15-50 év közötti, Gyálon, illetve a kistérség más településein élő zenészekből verbuválódott zenekar rendszeres szereplője városi ünnepségeknek, a település és a kistérség fesztiváljainak, szabadtéri eseményeinek, s évente több alkalommal ad önálló koncertet a közösségi házban.

    A Fúvószenekar célja a gyáli zenekultúra fejlesztése, a hangszeren játszó zenészek támogatása, továbbképzésük megszervezése, a gyáli zeneszerető közönség részére zenei estek, hangversenyek megszervezésével a gyáli zenei élet felpezsdítése.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016