• Program


    Gyárfás Attila Trió

    Gyárfás Attila Trió

    A Gyárfás Attila Trió zenéjét egyrészről a szabadság és légiesség, másfelől az éles kontrasztok vagy a hosszabb lefolyású metamorfózisok egyaránt jellemzik. Előadásukban a három zenész őszinte együttjátékának jóval nagyobb szerep jut, mint egyéni zenei képességeik külön-külön való felmutatásának.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 13. csütörtök, 20:00

    Gyárfás Attila Trió
    Lemezbemutató

    Közreműködik:

    Fenyvesi Márton - gitár
    Marco Zenini - nagybőgő
    Gyárfás Attila - dob

    A Gyárfás Attila Trió zenéjét egyrészről a szabadság és légiesség, másfelől az éles kontrasztok vagy a hosszabb lefolyású metamorfózisok egyaránt jellemzik. Előadásukban a három zenész őszinte együttjátékának jóval nagyobb szerep jut, mint egyéni zenei képességeik külön-külön való felmutatásának. Repertoárjuk megkomponált elemeit gyakran improvizált átvezetésekkel, szvit-szerűen fűzik egymáshoz koncertjeiken, egyfajta nagyobb egészet alkotva azokból.

    A 2013-ban alapított zenekar tagjai a Hollandiából akkoriban hazaköltözött dobos és zeneszerző Gyárfás Attila, a rendkívül sokoldalú, Artisjus-díjas gitáros Fenyvesi Márton és a római jazz-élet egyik keresett bőgőse, Marco Zenini. Cloud Factory címmel 2018 márciusában jelent meg első lemezük a Sinistra kiadó gondozásában. A mostani koncerten Randomity címmel megjelenő az új albumukat mutatják be.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

    Ajánló


    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016