• Program


    Gyereknek bátor – Beck Zoli teraszkoncertje

    Gyereknek bátor – Beck Zoli teraszkoncertje

    A 30Y és a Bezzeg a kurva Beckek zenekar dalszerzőjének és énekesének akusztikus hangszerelésű szerzői estje fröccsterasszal.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 19:00

    Gyereknek bátor – Beck Zoli teraszkoncertje

    „valahogy borzasztóan hangzik minden elnevezése egy ilyen estének. te mit írnál ki? szerzői est, önálló est, akusztikus koncert, pódium, vagy ilyenek. nem akarom felsorolni az összes lehetséges hülyeséget. írtam egy csomó dalt, azokból játszom. meg néha mások dalait is. úgy, mintha az enyémek volnának. van nálam gitár, ukulele, egy minizongora, kazu, szájharmonika, olyan hangszerek, amiket meg tudok szólaltatni, és beférnek az autómba. (mondjuk, ha ez szervezné az estét, akkor a papa zongoráját is vihetném.) és néha szomorú, néha meg vicces az, ami történik. de valami történik. például hasznos a gitározni tanulóknak, mert le tudják szedni a dalok első változatának akkordjait. kézről.” (B.Z.)

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016