• Program


    GYERMEKI BRAVÚROK - Haydn / L. Mozart - U/1

    GYERMEKI BRAVÚROK - Haydn / L. Mozart - U/1

    Joseph Haydn szerzeményei játékos könnyedségük révén nagyszerű belépőt jelentenek a klasszikus zene világába. A Gyermekszimfónia szerzőségében nem lehetünk biztosak: van, aki Leopold Mozartot, más egy Angerer nevű bencés szerzetest sejti mögötte. Különlegessége, hogy nemcsak szokványos zenekari hangszerek, hanem kereplő, játéktrombita, dob, triangulum és madárhangokat utánzó eszköz is szükséges a megszólaltatásához.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    MŰSOR

    Haydn: D-dúr zongoraverseny
    L. Mozart: Gyermekszimfónia

    KÖZREMŰKÖDIK

    Váray Domonkos - zongora

    VEZÉNYEL

    Farkas Róbert
     
    Joseph Haydn szerzeményei játékos könnyedségük révén nagyszerű belépőt jelentenek a klasszikus zene világába. A D-dúr zongoraverseny leginkább magyaros (all'Ungarese) rondójáról ismert, nem mellesleg Mozart hatásáról tanúskodik. A versenymű szólistája a fiatal Váray Domonkos lesz, aki együttesünket már jól ismerheti, hiszen édesapja, Váray Péter a MÁV Szimfonikus Zenekar csellóművésze. A Gyermekszimfónia szerzőségében nem lehetünk biztosak: van, aki Leopold Mozartot, más egy Angerer nevű bencés szerzetest sejti mögötte. Különlegessége, hogy nemcsak szokványos zenekari hangszerek, hanem kereplő, játéktrombita, dob, triangulum és madárhangokat utánzó eszköz is szükséges a megszólaltatásához.

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016