• Program


  Gyógyítsd meg a gerincsérved

  Gyógyítsd meg a gerincsérved

  Gyógyítsd meg a gerincsérved! Milyen hozzáállás kell a valódi gyógyuláshoz?

  Milyen hozzáállás kell a valódi gyógyuláshoz?

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 3. kedd, 18:00

   

  A köztudatban az él, hogy a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, a rossz cipő, a sok ülőmunka vagy a hajolgatás stb. okozza. Ezeknek valóban jelentős szerepük van, mindemellett azonban legalább ugyanolyan fontos tényező a stressz és a lelki terheltség gerincre gyakorolt hatása!

  A gerinc számos megbetegedése közül talán a porckorongproblémák és porckorongsérvek állnak leginkább a figyelem középpontjában. Mint minden betegségnél, a gerinccel kapcsolatos problémáknál is nagyon fontos tudatosítanunk, hogy mi hogyan veszünk részt az adott panasz, betegség kialakulásában.

  A porckorongok megbetegedései többnyire egyfajta túlterheltségből fakadnak. Minden egyes csigolyához társítani lehet egy-egy lelki területet és minőséget. Ezt figyelembe véve be tudjuk azonosítani, hogy a porckorongproblémánk milyen életterülethez tartozik, vagyis hol jelenik meg a túlterheltség és milyen változást kér tőlünk. Fontos tudatosítanunk, hogy a stressz nem más, mint egy dologra, helyzetre, hatásra adott válaszreakciónk, amin változtathatunk.

  A workshopon közös gyakorlatokon keresztül átéljük és igazoljuk a tartásunk és a belső állapotunk közti összefüggéseket. Megvizsgáljuk a porckorongsérvek kialakulásának főbb fizikai és lelki okait, azt hogy miért és hol alakulnak ki leggyakrabban sérvek a gerincben, illetve hogy ezekhez milyen életterületek tartoznak és milyen változásra hívnak minket.

  Ajánlatunk


  A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

  A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL a sokak által várt és hagyománnyá lett Fenyő Ünnepet, az egész éves Életmű turné budapesti állomásával koronázza meg!

  Fellépnek: Miller Zoltán, Nagy Sándor, Pál Dénes, Serbán Attila Kísér a Magyarul Szeretjük! zenekar

  Ajánló


  Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából – színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet. Ami…

  Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016