• Program


    György Ádám

    György Ádám

    György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. február 2-án a Zeneakadémián ad szólóestet.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 2. szerda, 19:30

    György Ádám

    2022. február 2. (szerda), 19.30, Zeneakadémia

     

    György Ádám korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze 2022. február 2-án a Zeneakadémián ad szólóestet. 

    A New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság megnyitóján Chopin Vihar etűdjét játszotta, amit több mint 300 millióan kísértek figyelemmel a televízió képernyője előtt világszerte. A Liszt Ferenc-díjas és Steinway művész 25 évesen alapította meg saját iskoláját a György Ádám Kastélyakadémiát, ami mára a világ egyik vezető tehetséggondozó akadémiájává nőtte ki magát. 

    György Ádám a számára kedves klasszikus művek mellett saját, minimalista szerzeményeivel meséli el történeteit a színpadon, többmilliós követő táborával a közösségi médiában a világ legnépszerűbb klasszikus művésze. Egy igazi világsztár, akit elmondása szerint a történetmesélés a hangszerén keresztül tesz boldoggá. 

    A világjárvány kirobbanása előtt néhány nappal 2020 márciusában a Carnegie Hallban adott nagysikerű telt házas koncertet, így csaknem kétéves szünet után hallhatja őt újra a közönség szólóesten. A műsorban saját improvizációi (Egy Nap New Yorkban), valamint Liszt Ferenc h-moll szonátája szerepelnek.

     

    *Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

    *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016