• Program


  HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

  HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

  A Háború vagy béke? című darabban egy vidéki szavazatszámlálás során szerzett élmények és tapasztalatok lettek feldolgozva egy sajátos, elképzelt szemszögből.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 7. szombat, 19:00

  HÁBORÚ vagy BÉKE? - a haza egy érzést jelent
  (színdarab két felvonásban)

  Megismerhetjük a falu egyszerű lakóit, és a falu értelmiségét, a mindennapi problémáikat, és megalkuvásaikat. Lassacskán kirajzolódik a résztvevők elkötelezettsége, és azok ütközése.  Mindezt a pandémia idején.

  Hogy néz ki egy szavazatszámlálás? Hogyan kapcsolódik egy magyarországi választás Ausztriához és Németországhoz? Hogyan kapcsolódik a mindenség almájához vagy Pilátushoz? Hogyan kapcsolódik a költészethez vagy az állatfarmhoz? Egyáltalán, hogy kapcsolódik minden a végtelenhez? Hol ér körbe a történet? Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés válasszatok!
  De a legfontosabb kérdés: mi legyen a szomszéd tehenével?

  SZEREPLŐK:
  Alquier Benjamin
  Balassa Bálint
  Balassa Zsófia
  Bohus Gábor
  Kucsera Viktória
  Nagy Zsolt
  Sebők Meliton

  ÍRTA és RENDEZTE:
  Balassa Bálint

  Ajánlatunk


  A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

  Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

  A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL a sokak által várt és hagyománnyá lett Fenyő Ünnepet, az egész éves Életmű turné budapesti állomásával koronázza meg!

  Ajánló


  Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

  Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

  A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016