• Program


    Háda Fruzsina: Budapest - Záhony

    Háda Fruzsina: Budapest - Záhony

    Kelet kapuja, végállomás. Vasutas stand-up lokálpatrióta ízzel, videókkal, hangjátékkal, nosztalgiával és egy vasúti tekerős izével.
    Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba, hogy elkészítse diploma munkáját a rendszerváltás után hanyatlásnak indult vasutas városról.

    Aktuális előadások



    Háda Fruzsina: Budapest - Záhony

    1991. június 19-én Csap irányába az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarország területét, amikor Viktor Silov altábornagy fekete Volga 3102 típusú autóján 15 óra egy perckor Záhonyt elhagyva, áthajtott a Tisza hídján. Ugyanebben a pillanatban, alig száz méterrel odébb, a záhonyi Petőfi Sándor utca 21-es szám alatt Háda Fruzsinka megtette élete első lépéseit a konyhában. Azóta eltelt harminchárom év. Mi történt azóta? És mi nem?

    Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba, hogy elkészítse diploma munkáját a rendszerváltás után hanyatlásnak indult vasutas városról.

    Alkotók
    Produkciós asszisztens: Nádasdi Szandra
    Hang és videóvágó: Láng Alexandra
    Technikus: Lengyel Ákos Papa
    Szereplő: Háda Fruzsina
    Koncepció, író: Háda Fruzsina
    Rendező: Fábián Péter

    Háda Fruzsina, a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős drámainstruktor hallgatója, számos független előadás színésze. A Trafóban jelenlegi előadásai közül az Utas és holdvilágban látható.
    Fábián Péter Junior Príma-díjas író-rendező, a K2 Színház egykori művészeti vezetője, az SZFE Doktori Iskolájában doktorált 2021-ben.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A Bajadért mind melodramatikus cselekményét, mind általános esztétikáját tekintve áthatja az idealizált egzotikum.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016