• Program


  Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

  Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

  A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja. Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.

  Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

  A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja.
  Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.
  Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog hazamenni, mivel szünet nem lesz!
  60-70 perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen 8 és 1/2 órának fog tűnni.
  Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, az egyedül élők pedig tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt.
  Megígérhetném a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk.

                                                                                                        Hajdu István (Steve)

  Ajánló


  Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja ezt a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről…

  A TBG Production előadása elsősorban a zseni mögött rejlő embert kívánja bemutatni a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016