• Program


    HAJDU YOU DO? - Hajdu Steve stand up showja

    HAJDU YOU DO? - Hajdu Steve stand up showja

    Hajdu Steve sok helyen előadta már a Hajdu you do?-t, még török turnén is volt vele, mint meséli: többek közt például Törökszentmiklóson, Törökbálinton, Törökugratón... És ezzel máris a kellős közepén vagyunk a Hajdú Steve-re annyira jellemző ellenállhatatlan humornak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 26. péntek, 21:00

    "Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog haza menni - folytatta Hajdu Steve -, mivel szünet nem lesz! Ötven perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen nyolc és fél órának fog tűnni. Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, viszont az egyedül élők tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt. Megígérhetem a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk. Ennyi jutott eszembe."

    Ajánlatunk


    Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

    Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    Ajánló


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016