• Program


  Hajós városnézés kézműves sörkóstolással és élő zenével/Craft Beer Cruise
  5

  Hajós városnézés kézműves sörkóstolással és élő zenével/Craft Beer Cruise

  A kétórás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által.

  Aktuális előadások  A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide!(49)

  A város első sörkóstoló hajótúrája egyedi élményt nyújt a témában jártas sörszakértőknek és a kézműves sörökkel közelebbi ismeretségre vágyó laikusoknak egyaránt. Felszolgálónk rövid történetekkel vezet majd be Magyarország rövid, de annál gazdagabb sörtörténelmébe, miközben az 5 gondosan összeválogatott sörnevezetességből kínál egyenként 1,5 dl kóstolót. A megfelelő ízérzet érdekében a lágyabb söröktől a markánsabb aromák felé halad a kóstolás. A jól ismert láger és a búzasör után, az amerikai sörforradalom megtestesítője az IPA és a magyar kézműves sörök új műfajául szolgáló hopláger következik, a sort pedig egy testes, belga típusú porter zárja stílusosan. A sörpróbák közt sós snackek biztosítják, hogy frissen ízlelhess minden egyes specialitást.

  A felszolgált sörök közül az utolsó választható. A könnyedebb, édes ízek kedvelői számára a gyümölcsös fekete ribizli sört, az igazi sörkalandoroknak pedig az erőteljes Flamand Portert ajánljuk.

  A sörpaletta megismerése után kiválaszthatod kedvenc sörödet, melyből egy teljes palackot biztosítunk ingyen, amit a szabadon elfogyaszthatsz a hajó területén. Csodáld meg a város elképesztő, fényárban úszó panorámáját a hajó nyitott fedélzetéről, vagy helyezd magad kényelembe a klimatizált hajóbelsőben és élvezd a látványt új kedvenced társaságában!

  Szomjas maradtál?

  A hajó bárjánál elérhető teljes sörkínálatunk, ha nem tudtál velük betelni a kóstoló során.

  Sörválasztékunk:

  1. Láger:  Fóti Zwickl

  2. Búzasör:  Rizmajer Búzasör

  3. Hopláger: Keserű Méz

  4. IPA: Flying Rabbit

  5. Választható:

  A program időtartama: 19:00-21:00-ig.

  HAJÓINDULÁSI ÉS TALÁLKOZÁSI IDŐPONT: Duna Palota (1051 Budapest, Zrínyi u. 5.) Jegyét legkésőbb 18:30-ig veheti át a rendezvény kezdete előtt a Duna Palotában.

  Jegyár:

  Teljes ár: 8 400 HUF
  Diákár: 7 900 HUF

  Ajánló


  A születésünkre nem emlékszünk, a haldoklásunkat már nem tudjuk majd elmesélni. A szülés…

  Az izgalmas és szép jelenetek zenei világa megrázó, felemelő és sokszor ellenállhatatlan humorral…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016