• Program


    HAJÓTÖRÖTT-DUNA FESzt

    HAJÓTÖRÖTT-DUNA FESzt

    A HAJÓTÖRÖTT egy közösségi vágy beteljesüléseként született előadás. Létrehozása által szerettük volna kiemelni Donald Margulies tehetséges, azonban kevéssé ismert kortárs szerző szövegét, Romániában elsőként. Az alkotóstábbal közös erőfeszítést tettünk, hogy a közönségnek egy olyan “tiszta” színházi formát kínáljunk, amelybe beleszerethet és amely egy követhető, érthető történetet tár elé, megmozgatva őket érzelmeikben.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 19:00

    A HAJÓTÖRÖTT egy közösségi vágy beteljesüléseként született előadás. Létrehozása által szerettük volna kiemelni Donald Margulies tehetséges, azonban kevéssé ismert kortárs szerző szövegét, Romániában elsőként. Az alkotóstábbal közös erőfeszítést tettünk, hogy a közönségnek egy olyan “tiszta” színházi formát kínáljunk, amelybe beleszerethet és amely egy követhető, érthető történetet tár elé, megmozgatva őket érzelmeikben. Ahogyan a rendező fogalmaz: “Azt gondolom, hogy sikerült egy olyan előadást létrehozni, ami mindenkihez szól, anélkül, hogy feláldoznánk azon magaslatokat, ami csak néhányunkhoz.” Kövessük együtt tehát egy fiatal kalandor történetét, egy visszafojtott kisgyerektől, a magabiztos felnőtté válásig.

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    Ajánló


    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016