• Program


  Halász Judit: Csiribiri koncert

  Halász Judit: Csiribiri koncert

  Családi vasárnap
  Halász Judit „CSIRIBIRI” koncert
  előadása gyerekeknek és felnőtteknek
   több


  Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. 18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

  Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze  „Kezdődhet a mulatság” cimmel.

  Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

  A gyerekek  - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, - a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

  Jegyár: 2800 Ft

  Ajánló


  Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek…

  Fenyő Miklós a 60-as évektől a rock & roll elsőszámú, és utánozhatatlan hazai…

  Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi… A mi történetünk ma…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016